Het seizoen 2019/2020 was een bijzonder seizoen. Door coronavirus kwamen de competities ineens tot stilstand, maandenlang kon er niet getraind worden, en de kantine ging op slot. Dit jaar geen Six Nations, geen St. Patrick’s Day, geen sevens. Maar wel een traditionele seizoensafsluiting!

Met de zon op ons gezicht, een biertje in de hand en een heerlijke barbecue van onze Happy Cooker Eelco, werd er – op iets meer afstand van elkaar dan andere jaren – gelachen, gezongen en gedanst. Coronavirus heeft een hoop veranderd, maar niet onze liefde voor de club en voor elkaar.

Deze dag was niet alleen het einde van een seizoen dat geen seizoen was, maar ook het laatste wapenfeit van Johan als voorzitter en van Nanne als sociaal secretaris. Na jaren zich jaren ingezet te hebben voor de club, geven zij het stokje door (waarover binnenkort meer).

Het was een bijzonder seizoen en we kijken uit naar een meer normaal seizoen volgend jaar, maar nog één laatste keer willen wij onze grote dank uitspreken voor iedereen die betrokken is bij onze club: de vrijwilligers, de trainers, de coaches, de teammanagers, het bestuur, en natuurlijk Johan en Nanne.