Het zal niemand ontgaan zijn dat de club druk bezig is met de plannen om te verhuizen naar een nieuwe accommodatie. De plannen tot dusver zijn nog niet definitief en het bestuur en de leden zijn hard aan het werk om de toekomst van de club te realiseren, maar een verhuizing naar de Kromme Elleboog is steeds waarschijnlijker.

In ons huidige clubhuis huizen veel herinneringen, maar ondanks de sentimentele waarde, hebben we als club simpelweg betere voorzieningen nodig. De twee oude kleedkamers zijn zeer verouderd en de huurovereenkomst voor de twee extra kleedkamers loopt af. Zowel het verlengen van de huur als het kopen van de kleedkamers is op dit moment financieel niet haalbaar. Daar komt nog bij dat we slechts 1 veld hebben. Als onze jeugd blijft groeien zoals het de afgelopen jaren gedaan heeft, dan is 1 veld simpelweg niet genoeg.

Mocht de verhuizing door gaan, dan zullen we een gloednieuwe accommodatie delen met HSV Sport. Deze accommodatie zal in ieder geval beschikken over een verlicht rugbyveld, een trainingsstrook voor de scrumbok, en een verlicht trainingsveld. Uiteraard zullen we dan ook de beschikking hebben over nieuwe (gescheiden) kleedkamers met werkende, warme douches.

Zoals gezegd, nog niets is definitief, maar de plannen zijn veelbelovend. Eén ding is wel zeker: of we nu verhuizen naar de Kromme Eleboog of de huidige locatie renoveren, we zijn hard op zoek naar sponsors! Dus ben jij of ken jij iemand met een bedrijf dat ons wil sponsoren, neem dan contact op via sponsoring@rcwestfriesland.nl