Ruurd Simonides 1 maart 1962 – 14 april 2024

Met diepe droefheid moeten wij mededelen dat onze geliefde oud-voorzitter Ruurd Simonides zaterdag onverwacht is overleden. Dit nieuws heeft ons allen diep geraakt en wij rouwen om zijn verlies. Ruurd was een zeer gedreven voorzitter, lid en supporter van Rugby Club West-Friesland en heeft zich jarenlang ingezet voor een mooie vereniging.

Onze gedachten gaan uit naar zijn kinderen Jorik & Lotte, de familie en vrienden in deze zeer moeilijke tijd.

Namens het bestuur, vrijwilligers en alle leden van Rugby Club West-Friesland willen wij onze oprechte condoleances overbrengen. Wij zullen Ruurd altijd blijven herinneren als een fijn lid en een toegewijde voorzitter met een duidelijke visie. In onze kantine is er gelegenheid om Ruurd te herdenken, er is op vrijdagavond en zondagmiddag de mogelijkheid om de familie te condoleren in het condoleanceregister en/of Ruurd een laatste groet toe te schrijven.

De uitvaart zal maandag in besloten kring plaatsvinden. Binnen de vereniging zullen wij op een later moment Ruurd herdenken met een speciale avond. Wanneer dit wordt, bespreken wij met de familie. Momenteel willen wij de familie de ruimte geven om het verlies van Ruurd te verwerken.

Belangrijk
Even een aanvulling op het bericht Ruurd, 1 maart 1962 – 14 april 2024:

De kinderen waren erg bang dat de belangstelling vanuit de Rugby Club te groot zou worden waardoor de aula te klein zou zijn. Vandaar dat in bovenstaande tekst is opgenomen dat de uitvaart in ‘Besloten kring’ zou plaatsvinden. Echter zijn de rugbyers meer dan welkom maar de kinderen vinden het prettig als zij inzichtelijk hebben wie er komen. Dus voel u meer dan welkom als u aanstaande maandag naar het Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn aan de Berkhouterweg 26 te Hoorn gaat en zorg dat uw keel gesmeerd is.